Sabtu, 27 Jun 2009

Hanya Allah dapat membalas =)

malam tadi menikmati malam2 terakhir dgn kwn2 tersayang..tak tahulah..tak tahulah bila kita dapat jumpa lagi kan..

biar putus cinta..jgn putus kawan
heh
*ayat org tgh frust =p

suka lagu ni... sangat kene mengenakan?
Takkan mungkin kita bertahan
Hidup dalam bersendirian
Panas terik hujan badai
Kita lalui bersama

Saat hilang arah tujuan
Kau tahu ke mana berjalan
Meski terang meski gelap
kita lalui bersama

Pernah kita jatuh
Mencuba berdiri
Menahan sakit dan menangis
Tapi erti hidup lebih dari itu
Dan kita mencuba melawan

Moga apa yang kita cita-citakan..
angan-angankan menjadi kenyataan.
kadang-kadang apa yang terbaik untuk kita..
bukan semua yang kita mahu


8 ulasan:

name:ajid_kol_jid berkata...

ssatu yg kita mahu xsmestinya kita dpt
tp tak mustahil kita bole dpt
smuanya ats usaha dan berkat

*ungkpn cinta kalau tak diluahkan umpama menyiksa hati dan keinginan. cume kita kne kena kawal emosi dan perasaan

Firol berkata...

kawan yg best susah nak cari..


kawan makan kawan banyak yang ni tak bleh pakai

~miszirdawaty~ berkata...

sumpah aku akan windu kOrg.
terkilan gile xsmpt jumpe.

ainShahajar berkata...

name:ajid_kol_jid - ape yg ditentukanNya terbaik utk kita..insyallahh

firol- betol tu..biar org wat kita..jgn kita wat org..huhu

muszirdawaty - putt..hu...ktorg asek cite pasal ko je..rindu weh.. rase tak lengkap je hari tu..tapi takpelah..grad nti kita jumpa..sayang ko!!

Nene berkata...

rinduu

chimera berkata...

gitulah putaran hidup setiap kita... berjumpa, berkawan, rapat pastu berpisah... adat, lumrah hidup... tak pelah. sampai masanya akan jumpa semula. terus berhubung sesama kawan-kwan tu k...

asilahmuhajer berkata...

betul kata chimera. kalau ingat2 balik, dulu masa darjah 6, last day kat sekolah rendah..kita rasa benda yg sama. abis form 5 pun camtu gak. so, sama je la sekarang ni pun. time suma tgh bujang, mmgla rajin contact. bila sorg2 dah kawin kang, sorg2 ilang. time contact balik time raya, national day, maal hijraah..through sms. tak kisahla berapa kali pun keep in touch dalam setahun, kwn tetap kwn kan??

ainShahajar berkata...

chimera - lumrah hidup.. seronok. dengan itulah kita selalu menghargai kawan2 kita. bnyk pengajaran. salah satunya jgn sia-siakan kawan

asilahmuhajer - betol ckp akak... cane pun.. kita kene keep in touch.. mak pun ckp. org pmpuan bila dah kawen mmg kurang rapat ngan membe2 dah.. di hati tetap igt..