Khamis, 2 Julai 2009

Happy besday to me!!


semalam..genaplah umurku 22 tahun.. biaselah tu. sambut besday kan.. alhamdulillah.. dari dulu sampai skang.. bila besday aku je.. dapat sambut dengan family.. meh2.. tepek gambo ni.. sederhana je.. takkan nak wat macam kenduri kawen lak kan.. hehe





kek saye.. abah beli


makan malam ku.. tapi tak abes pun.. banyak sangat




satey.. sedap2..


Adik2 bagi.. tanpa mengharapkan balasan dari aku (kan2?)


Tengkiu mak abah, nana zila

harapnya.. mahu jadi lebih matang dalam hidup ni.. lebih tabah.. lebih mengenal pencipta kita..


tak tahu apa yang aku mahu.. cuma mohon.. moga diberikan kesihatan yang baik pada family, pada kawan-kawan. dieratkan hubungan dan tak berpisah.. perpisahan tu memang akan ada.. tapi biarlah lama sikit aku dengan mereka.. erm.. satu je lum ade..he..moga ditemukan dengan jodoh yang baik.. bisa bimbing aku dan anak-anak kejalan yang diredhai Allah.. amin


thanks pada suma2 yang wish k.. tengkiu sangat2. =)



ditepek atas tanda penghargaan =)

15 ulasan:

OTAK KOTAK berkata...

I'm 1st in this entry to say:hepi besday:)

♥chentaMAYA™ berkata...

ain!
hepy besday!~

• roOZu • berkata...

ain!
selamat ulang tahun~!

Nene berkata...

dlm sms takmo tunjuk ke?huhu

M.K is Tun Mamat berkata...

It's not too late to wish a happy birthday kan.. Happy Birthday...

k.A berkata...

selamat ulang tahun..
semoga semua urusan dipermudahkan dan sentiasa di bawah rahmat-Nya:)

MuHaMMaD86 berkata...

hepi besday ain....moga2 kehidupan anda diberkati dan senantiasa berjalan di jalan2 yg diredhaiNYA...InsyAllah

p/s :mcmana awk jmpa blog saya...knl ke sy?

3p4h berkata...

Da wish kt fb, nk wish lg... Happy belated Bday... He5...

p/s: wah, gmbrku ada dlm ni =P

nuruddin | Ray berkata...

eh..dh besday ker???
hehe...hepi besday...baru 22 tahun rupenye...kecik lg...ngeee~ :p

~miszirdawaty~ berkata...

celamat ari lahir~

chimera berkata...

Selamat hari lahir Ain... hmmmm.... moga sentiasa sihat dan sejahtera, moga panjang umurnya, murah pulak rezeki, ceria2 selalu, moga segala impian akan tertunai secepatnya....

tahniah atas pertambahan usia...

dan

takziah sebab dah makin tua... hehehehe

Mohd Ariff berkata...

salam..
hepi besday..

dgn bertambah usia.. moga bertambah gak amalan kita... moga apa yg diimpikan akan tercapai.. ameen.

asilahmuhajer berkata...

hepi besday.
moga success in life.

ainShahajar berkata...

hehe..hepinya saya~

same2 lah kita doakn terbaik untuk semua =)

tisya salle berkata...

ain, sedap gler sate tu... aku kempunan nak rase sate rusa wei... aku da wish kat nset kan? ko tak tempek pon... wakkakaka!!