Sabtu, 11 Julai 2009

Harry Potter.. kamu bikin saya saket lah

uh..sakit lagi.. sakit sebab harry potter.. mcm budak tecik je saye ni.. baru pas ulang tengok the order of phoenix dan sedang membaca..eh.mengulang baca half blood prince wat kali yang ke dua.. ini adalah langkah2 persediaan bagi menghadapi movie harry potter pada 16 july ni.. owh…sentiasa July.. waktu besday aku dan besday harry.. eceh.. walau dah tahu jalan cite.. namun aku tetap nak melengkapkan imaginasi aku dengan melihat sendiri.. hehe..

Photobucket

try mengelak dari melihat menonton gambar ke.. the making of ke.. tamo2.. nak surprise.. tapi actly.. bukan aku leh tonton 16 July ni pun.. maybe sampai DVD kuar baru dpt tengok.. hu.. mahu mintak mak duit? alasan nak tengok wayang.. owh..! sangat tak munasabahan.. korek bank islam.. kering.. BSN.. kering.. tabung haji Alhamdulillah.. dah leh g umrah.. tapi jangan harap dapat kuarkan.. dalam kawalan parents.. pasal tu la tak kering.. ok.. kene sabar… he.. dulu dapat tengok sebab ade orang bayau kan.. ekekeke …geli taw…

keje la ain… huhuh.. adei.. mahu keje kedai runcit.. tesco.. jusco.. butik.. takkan diizinkan.. lebih2 lagi time H1N1 ni.. em.. (aku kurang Ig A (immunoglobuline A), sebab tu parent aku risau sangat..hu…) lagi pun abah cakap.. cuti lah puas2.. setahun pun takpe.. (ayo) kang dah keje.. ain keje je lah sampai pencen.. macam abah ni.. macam mak tu.. macam sape2 lah.. tapi lain lah kalo ain tu kaya..haha…gelak abah.

comelkan.. daniel dulu.. comel2
Photobucket

Ron weasley lagi comel rasanya..hehe..


mengarot malam2 buta ni…. okeh.. mahu sambung half blood prince!!!!..yeah… kene faham betol2 ni..


-= kalo lah mase exam begini komitmen dan semangat ku~

11 ulasan:

:: Bu Boyz :: berkata...

wah wah exited gitu ain

Rona Realiti berkata...

ada sebab kukuh untuk minat harry potter...!? or watak lain...!?

ainShahajar berkata...

Bu boyz – fenomena ni akan di alami bila movie dia nak kuar.. hu ~

rona reality - sebab kukuhnya terpikat dengan buku2 harry potter ni..hehe..watak? he..aku lebih suke pada watak harry potter..mestilah kan… em..
know wut.. watak ron weasley dlm ni ade slightly the same as ron (u know who)

leadleedeea berkata...

yup me too..da masuk kali ke 3 baca buku harry potter tuh..n x sabar nak nengok movie..hehehehe n setuju, ron lagi cuteeeee...weeehehehe~!!

Tanpa Nama berkata...

ooo...dz tyme pnye cte ms besday ak la wehh...huhuhu...jom r g tgk...!!~m.a.s.z~

ainShahajar berkata...

leadleedeea - hehe..ain pun tak sabar.. tp ape kan daye.. kene sabar gak...hu

masz - ramai nye geng2 kita besday july kan... july ni utk biokim ke. ekekek... ko lanje.. aku tgk.. =p

~miszirdawaty~ berkata...

jOm tgk sesame...
haha~

Firol berkata...

tengok jangan tak tengok...tapi rasanya best buku lagi dari filem...

asilahmuhajer berkata...

selalu tgk time raya je kat tv. (itu pun kalu ada).hehehe.

ainShahajar berkata...

put - boleh je.. tapi..wet tada..hua

firol - betol2.. buku lagi best.. sebab filem kan dah bnyk cut

asilahmuhajer - ish.. dah lewat sgt tu kak.. bg peminat2 lah.. he

Mr.LO berkata...

bosan dowh cite harry 'reportter' ni..ngntuk ak dlm wayang..follow me

http://maifreeload.blogspot.com