Rabu, 15 Julai 2009

mak abah yang kantoi

uish.. tajuk.. macam lain macam je kan..hehe

ini semua bermula sewaktu aku terjumpa kad kawen mak abah..

tertulis ahmad sohdi dan salimah

ops.. salimah? nama mak aku salmah sebenanya

aku : mak, kad kawen mak ni salah tulis nama ek?

abah (mencelah) : takdenya.. memang mak klentong.. mati2 abah caye nama dia salimah.. time nikah baru tahu..

mak gelak.. aku pun gelak..adik2 pun gelak

mak: alah abah ain lagi teruk.. hari pertama kawen.. baru mak tahu selama ni abah pakai gigi palsu!!!

kami bertiga: haa? mak baru tahu..kah3.. dasatnyee..

abah gelak.. menunjukkan giginya yang tak lagi palsu.. hehe




-= ba.. abah bace kat tmpt keje ke.. tamo marah2 tau...

9 ulasan:

k.A berkata...

haha
bole pulak tipu nama
:D

nuruddin | Ray berkata...

nape tipu nama tu???
undercover ke??? :P

ainShahajar berkata...

k.A - betol tu.. mak cakap nak bago glemmerrr

nuruddin ray - agak lah.. my mum hot dulu...haha

tisya salle berkata...

ain, mak abah ko mmg su weeet!! hehe...

n a d i a berkata...

mak lang lagi la.
panggil mak ain.
SARIMAH. lg jauhh. sejak dlu lg panggail sarimah.
hahahah~~

chimera berkata...

seb baik tak pakai nama Saloma... heheh

Rona Realiti berkata...

ayah ko baca blog ko ke...!?

ainShahajar berkata...

tisya salle - aku pun su weet... haha

nadia - salimah - sarimah.. haha.. tu lah.. gara2 kad kawen..

chimera - saloma.. wo.. melampau2 tu..hehe

rona realiti - ada satu hari bapak aku google nama penuh aku.. jumpa lah blog aku.. so.. tak dpt nak rahsia2 dah.. haha

asilahmuhajer berkata...

family yg comel sangat. kalau ada program realiti keluarga kelakar, boleh join.