Selasa, 4 Ogos 2009

Abg rapid ensem + umah dah ade tv + kerja

Hari ini bas rapid yang aku nanti2 kan tidak jua kunjung tiba… aku kuar awal tau.. 725 dah kuar.. awal kan..kalo dulu time belajar.. kelas pkol 8.. pkol 8 tu jugak lah baru aku kuar.. sebab fakulti kat depan kolej je.. tp kelas pkol 8 tu kadang2 tak datang pun..haha =p

abg rapid yang selalu aku naik ni sememangnya menjadi kegilaan budak2 UKM.. ensem kate mereka.. macho kate aku.. bukan pan asia.. bukan baby face.. tapi seperti pahlawan melayu.. ya.. pahlawan melayu..


salah seorang peminatnya adalah tisya.. namun pada satu hari.. dia balik dengan muka keciwa.. katanya.. “ain.. abg rapid tu dah ade awek.. dia pakai sweater.. tertulis.. ella #%&..”


‘sweater adik dia kot.. piker positif tisya’

namun sebenarnya.. setelah mendapat maklumat… memang name abg rapid tu macam girls pun (kira ella #%& tu memang nama sebenar dia lah).. dan masih solo…tisya lega.. kepada put.. progress tisya dlm mendekatinya semakin pantas.. adakah kamu akan berdiam..haha..

bila la kita nak matang nih

dan hari ini.. aku sampai opis lambat sket.. 815.. nek teksi.. mmg rapid takde.. share ngan membe2 senasib rm 2 sorang..tapi takde org lagi pun kat opis nih.. kemudian membasuh pinggan2 hasil dari miting semalam..tak sempat kemas kan

semalam pas miting.. aku balik umah lmbt 830pm.. penat.. tapi balik2 je.. wah2.wah..! ade tv la… tv dah ade.. yea.. thnks kak wani..! aku pun menonton bionik (tgk jugak) dgn pendekar pinang sebatang (bujang lapok da). gelak bagai nak rak.. lama dah tak tgk kan

tido pokol 1.. sebab tgk tv nye pasal kan.. dah lama tak tgk tv kan.. tp time jadi student dulu.. kalo tido pkol 1, itulah paling awal... sbb tu bangun lambat.. pas subuh je.. booom.. tido balik.. kini tak lagi. eceh.. hehe

kehidupan kerja memang lain.. eh.. ok.. siapkan keje..mentang2 bos I cuti hari ni..ececeh..ala.. kejap je dpt brodband ni..hua…. wat keje ain.. cukup2 mengarot tu



-= mahu cari kawan lagi.. untuk R & D exec, boss kate kalo leh nak student food sc

11 ulasan:

yg_indah berkata...

welcome to dunia yg makin xbes,dunia kerja:)

M.K is Tun Mamat berkata...

bas mogok ke..

nuruddin | Ray berkata...

student industrial design xmo ker??? :P

Rona Realiti berkata...

abg rapid je...!?
naper bukan executive..!?

zugha berkata...

xbest kan keje ain,
bek ko keje sndiri jer,
xpn join community bisnes aku
he he he

nene berkata...

maka berperanglah tisya dan put.haha

3p4h berkata...

Oh sudah msk alam lain ya? Slmt bertugas d alam lain.. He5 =)

~miszirdawaty~ berkata...

Oit....gilek jeles.
br sebulan ak xd kt bangi th.
cesh!
tisya, ak akn rebOt!!!!

muahaha~

chimera berkata...

uih.. dah stat kerja ke?
kerja rajin2 tau, cepat naik pangkat, cepat naik gaji boleh beli kete sendiri. pastu takyah dah naik rapid lagi dah... (tapi, tak ada can lah nak ngorat abang rapid lagi dah kalau dah ada kete kan).. haha

ainShahajar berkata...

yg_indah - hehe.. rindu kt kwn2.. tapi takat nih alam ni best gak.. sebab sume baik2 belaka =)

M.K - huu.. biase lah tu.. ikot suka dia je.. kadang cepat.. kadang tu lmbt

nuruddin ray- kilang dia kat temerloh..he.. nak ke?

rona realiti - hehe.. abg rapid je

zura -.. aik.. ko dah bisnes ke.. bisness ape.. diam2 je tau..hu

nene- aku dok tgk je dorang perang..haha

epah - baru 3 mggu je.. tengkiu2 =)

mizsirdawaty - yeah.. ko kene rebut weh.. tisya makin maju tu!!!hahaha

chimera- tu lah.. teringin gak nak beli kete..eceh.. tapi kenangkan duit minyak tu. alahai. tggu kaye lagi sket..haha.. kalo nek kete korang sket nk cuci2 mate tu..huhu

asilahmuhajer berkata...

tahniah dah keje..

selamat memasuki dunia yang baru.keje elok2 sebab setiap yang kita dapat, halal atau haram (harap2 yang haram takde la)akan jadi darah daging.