Khamis, 20 Ogos 2009

terasa semakin bizi+nyanyok

terasa semakin bizi.. hehe.. tapi seronok.. taklah aku teringat2 barang2 yang lepas2 itu.. meh.. tgk beberapa kenyanyokan aku untuk kali ini

  • hari tu dah konvo dah.. tapi gambo2 sume dalam kamera yg tertinggal dalam kete. dan sekarang ada di umah aku di melaka.
  • resit untuk amek gambo ilang =P
  • spec aku ilang.. aku bukak spek sebab nak bergamba (power spec tak same.. so memang nampak mata sebalah besar... sebalah kecik kalo pky spec). juga sebab takmo berdebar sgt time konvo tu..heheh.. so.. aku sedey.. sebab spec adidas itu mahal harganya... mati aku kalo bapak aku tahu
kemudian. pas konvo, aku pergi ke temerloh... untuk wat projek gamat.. ni tgh dok tunggu bahan ni.. mereka makan dulu.. nyanyok lagi tak? eh.,. nyanyokkk

  • cincin kawen platinum bertatahkan berlian.. hampir2 ilang sebab aku letak dlm poket lab kot nih.. seriau aku mencari.. sib baik jumpa.. kalo tak.. mati aku kene marah ngan mak aku
  • dok otel.. lupa nak bwk baju lbh.. keh2..

hu.. bila lah nyanyok aku ni nak ilang.. adoi

10 ulasan:

fatin nazihah ashari berkata...

huhu
nape perangai kite macam serupe je
nyanyuk nyanyuk
baru ni ilang kad bank ngan kunci bilek.
b4 that selalu tinggal barang kat umah bile balek U semula.
huwaaaa....tahpape

zugha berkata...

da kawen nnt ilang la nyanyuk tu ain, he he be

joegrimjow berkata...

makan kurma untuk ilangkan nhyanyuk

asilahmuhajer berkata...

cuba hafal ayat2 lazim dalam al-Quran. untuk refresh daya mengingat.

chemil ila berkata...

adoi dik...muda2 da nyanyuk ni...cemana nih...

nuruddin | Ray berkata...

haha...perangai same mcm paten, adikku yg no 3 tu...kene minum jus tuk guru manyak2 neh... :P

ainShahajar berkata...

fatin - ha... time akak belajar pun.. mmg ade prangai mcm tu.. adei...bnyk gak spesis kita sebenanya..hahaha]

zugha (myne sebananye) - jgn dah kawen,.. angau.. lagi lalai..haha..

joe - kurma badam.. sedapnye

asilahmuhajer - insyaallah kak.. ain pun rase ade ayat2 lazim yg tak bape lancar

chemil ila - hehe.. lum tua lg tu..hua

nuruddin - jus tok guru yg strobery ek.. suh paten minum dlu.. kalo bekesan aku minum lak..haha

Mohd Ariff berkata...

nyanyuk & nyamuk.. 2-2 tak bagus utk kesihatan.

Amalkan makan Kismis. Mulakan dengan bismillah dan selawat 3 kali sebelum makan. Makanlah dengan bilangan ganjil. InsyaAllah.

SLMT BERPUASA :)

fatin nazihah ashari berkata...

ceis kurg sopan betol encik ray nih
mengutuk daku pula..grrrr

ainShahajar berkata...

mohd ariff- ain mkn kismis.. tp maybe care tak betol.. mkn mcm mkn snek..haha

fatin - biase la. spesis kita selalu tekena..sob2