Isnin, 17 Ogos 2009

Perjalanan ke planet kajang..hye

Disuatu hari yang membohsankan…. aku ambil keputusan untuk melawat tisya yg sedang bekerja part time di metro point kajang.. untuk ke planet kajang, kebiasaannya org warganegara Malaysia suka naik bas rapid.. tak suke betol naik bas mini tu.. tak suke2.. tapi tunggu2 bas rapid.. punyalah lama tunggu. Sejam sekali je bas rapid tu..huh…Banyak kali gak pakcik2 teksi yg menegur. Last2 ade pulak bas mini dihadapan. Nak naik ke tak nak ha.. naik je lah..banyak bebel lak

Aku try conquer satu tmpt duduk tu.. namun begitu..pak arab tetap mahu duduk disebalah gadis melayu sepertiku.. adei.... bila nak turun.. aku try lah turun secepat yang mungkin..Tiba2.. ade pulak makhluk asing ketegori heavy weight yang datang merempuh..boosshhh……..!!!! nak tersungkur aku kat depan tu..sib baik ade kusi.. boleh aku pegang.. tapi pas da rempuh aku, boleh pulak di duduk depan pintu bas sambil bersembang dgn kwn2 dia tu.. cesh.. aku dah genggam buku lima ni.. memang nak tumboook je muka dia tu.. aku nak cepat ni weh…sib baik aku piker aku ni pompuan.. kalo tak.. memang aku tumbok muke ko.... last2 aku pandang je dgn muka aku yg… Ntah. Dia pun turun lah jugak akhirnya.

Mana dtg dorang ni.. ramai sgt weh…. Ish2.. takpe.. kita kan hidup bersatu padu tanpa mengira bangsa dan agama..

-= bas mini pun nak naik harga.. 80c dah skang ni..huhu.. tp aku naik je..rapid lambat lah..time is money . =p\




nak ajak singgah sini..hehe Poligami Rasulullah bukan ayat-ayat cinta

9 ulasan:

MuHaMMaD86 berkata...

ain,lain kali cari bodyguard sorg...hahaha

Mana dtg dorang ni.. ramai sgt weh…. Ish2.. takpe.. kita kan hidup bersatu padu tanpa mengira bangsa dan agama..

siapa diorang 2?

org indon ka....

joegrimjow berkata...

baca bab poligami jap

asilahmuhajer berkata...

jap lagi masuk toilet pun naik harga kot..

Firol berkata...

Bagi sedas...tapi apsal yang last tu..apa kesinambungan dgn entri ni.wahhh konfius gua

♥chentaMAYA™ berkata...

ganas~

AidaN aMoy eTuc berkata...

ain..
relax2..
kang ader yang makan kasut dlm bus tu...
dpt bayangkan nada kau berkata nie..
even dlm ayat2 pon..
huhhuhuhuu

ainShahajar berkata...

muhammad 86 - tgh carik bodygad la nih.. aha.. bnyk yg indon.. tp ramai je yg lain 2

joe- ha.. bace2.. elok ntk kesihatan tu

asilahmuhajer - takat ni.. 30c biasanya.. tak tahu la pasni..huh

firol - takot nk bg sedas,ehe.. tak de kesinambungan pun.. cuma bacaan ringan2.. -)

chentamaya- aish.. mane ade ganas.. kira lembot tu..hehe

aidan - huh.. relx2 la nih.. memang patot makan kasut pun.. ko dpt bayang kan? org ckp aku ni tak berubah.. gaya cakap still sama..he

~miszirdawaty~ berkata...

aku da tObat xnk naek bas mini.
hahaha~

ainShahajar berkata...

put - ok.. kit tgk nanti..haha