Khamis, 5 Februari 2009

midsem nk dekat

Hari nih..baru aku rasa betapa beratnye idop..setelah midsem dekat..tesis lak..lum siap…lab pon lum siap…..aku nk rajin balik mcm 2nd yer dulu..walopon result 2nd yer dulu yg adoo je…aku rajin time tuh..sbb bnyk subjek killer kn..tuh yg agak rajin..last sem result aku antara yg terbaik jugak laa dlm sume sem takat nih (yg ado je)..walopon tak cecah dekan..syukurr….malahan last sem aku bermalas2 malasan….jangkit pulak ke sem nih…sem nih dah la ade 4 subjek killer…(wajib dan PB mmg killer)...aku lagi nk bersikap mcm sem lepas..tak boley tau ain….sedar diri tuh……..so ain mulai hari nih.

sinchannnn

go..go..ain..go!!!!!!


Jgn online selalu..

Men pet ron oren kat facebook 2 kali sehari je

Tgk fwenster n tagged sekali je..

Blog 2 kali je..

Gosip2..forum cari.com tuh…tak payah dah..tak payah…tgk dlm sekali 2 hari ke..kn..bukan baik pon gosip2 kn……ala….ilang lah status ratu gossip aku huhu

kepada sume..mari kita usaha!!!!!!!!!!!


Share sket -

Amalan sunat wudhuk yang jarang dibuat oleh masyarakat Malaysia ialah memasukkan air ke hidung dan menghembusnya keluar. Kajian dalam bidang rinologi menunjukkan bahawa amalan memasukkan air ke hidung (nasal wash) adalah berkesan untuk mengurangkan tanda-tanda peyakit alahan, sinusitis dan komplikasi yang berkaintan dengannya -Al-Islam Feb 09

3 ulasan:

Nene Matahari berkata...

kurangkn mende2 'laro' jugak!

Orange Rose berkata...

uish....tersentap aku......

~miszirdawaty~ berkata...

akhrnya aku dpt bace...
haha...
maen pet jgn selalu???
yeke ain????
dush~