Selasa, 24 Februari 2009

Cinta Untuk Ain ~

-->Sorry...tajuk takde kene mengena~

Minggu ini adalah hari yang agak membizikan diri ini..namun aku tetap berlagak cool dan matang..keadaan ini…Nampak nya akan berlarutan hinggalah ke final exam nanti..ini adalah kerana akibat kesan dan effect kerana menangguh kan kerja-kerja yang kian berlambak

Aku akan tumpukan dulu bagi menyiap asaimen molecular biology. Disamping itu.esokk ade kuiz ..10% tu..pas tu..em..ade test molecular and ecology jugak..aku harap..hal kebengapan semasa test biosignaling tak akan berulang lagi…selepas hal2 ini habis…dapatlah aku buat tesis..
Ops..nanti dulu..lab macam mana.kenapa bacteria itu takmo makan agar lagi? Oleh itu…aku ingat nak wat je electrophoresis native pakay sample yang contam sket tu….coz kontem sket je kan….lantak la..harap..dapat band yang elok..dan akhirnya..dapat lah aku siapkan semua..amin~ kalo band elok dapat dari sample yang contam tu..habes laa keje aku..tak payanh nak tunggu bakteria baru tu..aku pun dah bengang..aku dah agak dah..aku ler start paling awal..dan aku jugak lah lambat habes..mungkin sebab buat sorang dan taka de rujukan senior..
Anak dara yang tengah menaip nih..baru bangun tido…haa..tengok tu…bangun lambat..cane rezeki nak masuk ha..ish..dah2 ..pegi mandi..basuh baju ye..pastu nak bace geologi(subjek pilihan) pastu pegi kelas..eh..nanti..msg fong..dapatkah dia ajar cara2 wat gel kat aku nih..kalo ade partner kan senang.. leh mintak tolong wat gel..aku wat electro…atau sebaliknya lah jugak..
Eh..jadi ke aku balik umah minggu nih..nape aku nih..asek nak balik je…oo..pasal dah lame tak jumpa kekasih hati kot..hati jadi berat..rindu sana..rindu sini..so nak balik..supaya tak berat sangat..haha..kepada U..maaflah sebab U selalu kena layan meroyan I ni…sebab I tensen kot..I janji..I try tak buat lagi…
Mampu kah aku buat semua ini….aduhai….mampu ain..mintak lah pada yang Maha kuasa…tak pe..kawan-kawan..Geng Bas Sekolah and Biochem demi mengenggam ijazah yang mungkin berapa bulan lagi...kita kena teruskan!!!..sekurang-kurang nya aku x keseorangan..ade kawan-kawan aku..lebih susah lagi...eh..mandi2..tata

5 ulasan:

zugha berkata...

cayok2!

usaha tangge kejayaan..

hehe

~miszirdawaty~ berkata...

ain wat lawak~
haha~

tisya salle berkata...

berusaha!! yeah.. ak pon tgh b'lagak cool ni.. tesis owh tesis.. :-)

PanoramaDunia berkata...

macam tajuk drama kat tv3 plak...
ingat sinopsis drama tu tadi...

Orange Rose berkata...

ko mesti suke cite cinta untuk ain nih...

jiwang gak ko~