Ahad, 15 Februari 2009

Geng..pengembaraan bermula


Photobucket


Semalam tgk wayang ngn geng2..lepas jln2 seperti mana yang diceritakan oleh zura, putri nene n tisya..mmg best…alhamdulillah..kegembiraan anugerah Ilahi..berkat doa bersama

Tengok midnite..time tuh dah penat..seharian berjalan…tiket mmg sold out..siap GSC wat tambahan pkol 1 lbey lagi…parent pon bawak anak2 yg kecik2.maybe mcm ni kot

Ayah: budak-budak…esok ayah bawak tengok upin ipin okey!!

budak2: yey!!! Boleh boleh boleh..

esoknye

Ayah:..em…anak-anak ayah semua…sori la..tiket dah abes…tinggal tengah malam je..nanti mak marah pulak tengok malam2

Anak2 pun terguling….: ta mo tamo..ayah dah janji..ta mooooo!!!!

Agak nye sebab tu la mid nite pon budak2 ade lg..mak pon ikot..bapak tak ramay pulak aku tengok..heh (ape aku mengarot nih)

Anyway..cite mmg best..jln cite dia memang best la..ade adventure..fantasy..love…mcm 2 ada…tapi maybe sebab aku nih..asek tengok katun 3d luar..macam kungfu panda..madagascar..n so on..grafik dorang mmg power laa..kalo nak dibanding kn dgn upin ipin ni..agak kurang sikit..sorry to say….tapi yes..permulaan yang baik bagi kwn2 kita.... bak kate amin….katun sinchan pon mcm tu je..tp ramay suke..hehe..termasuk aku. Di akui..kalo grafik mcm disney..(Israel)..lagi melatops..usaha lagi..kitaorang sokong…

Cite nih agak serius waktu kene keja ngan ular lah..lintah la..hantu durian lah…so mmg ramay yang bosan bhgn tu..(pendapat some former Msia)..tapi aku tak kot..sbb aku suke mcm tu..hehe..ye la..dah namanya, GENG pengembaraan bermula…pengembaraan la..pengembaraan memang le mcm tuh..tak logic pun banyak aku tengok..dah katun kan…

Jom tengok ramai2..memang tak rugi..!...kwn2 kita yang wat geng tu sasarkan 5juta..untuk wat animasi lagi agaknya…jangan beli pirate k…tengok wayang ke..beli dvd ori ke…hehe..memandai je aku..sekadar nasihat….

Ala..nti la uplod pic…tenet lemb

6 ulasan:

~miszirdawaty~ berkata...

tenet lembap ke kO mls ain???

Orange Rose berkata...

tenet mmg lemb mlm td..tibe2 putus pulakkkk....

Diin LCP berkata...

Thanx kerana menyokong usaha dan penat lelah kami.Kami d LCP sgt teruja menerima respon dari anda semua..hehe..

Thanx sekali lagi dan jgn lupe promot dengan family, sedara mara & kwn2ya!

~miszirdawaty~ berkata...

yela th... haha~

~miszirdawaty~ berkata...

mn chatbox kO????
hurm.. tgkblog nh. ko msti suke.
http://slim-langsing.blogspot.com/

Orange Rose berkata...

Diin LCP -..insyallah..terus kan usaha....wat lagi best...pasarkan dekat negara2 luar...boleh2..malaysia boleh!!!he~

miszirawaty- ala...bukan ade org pon nk chat ngn aku..ko sorg je....oo..boleh2...tp..aku tak mo ler smpy langsung ta dpt mkn mknan feveret...mkn sikit mknan feveret 1 hari sekali dah cukup...kang give lak aku...