Isnin, 12 April 2010

lambat lagi lah esok. please

3 post untuk satu hari
patotkah aku buat satu lagi blog.. khas untuk diari aku saje..haha

dah pukol 5, nani ajak pegi joging... dan aku makin kecut perot. sebab tak berapa ready untuk presentation esok

hari itu waktu present depan prof dari london. aku tergagap2... orang boleh nampak aku shaking kat depan. takpandang orang. cuma laptop saje

esok lagi takot. lagi takot dari presentation sebelum ini. Oh tuhan.. bagi lah aku kebolehan supaya aku boleh present depan orang dengan yakin

lagi satu. aku ade tersilap taip pada paper yang akan diedarkan esok. dan aku perlu cakap dulu

' sorry.. there are mistake....'


menyatakan mistake.. pada awal2 presentation

malam ni perlu berhempas pulas..




4 ulasan:

h a n a w a berkata...

Salam Ain. Fifa here, ingat lg tak? Btw all d best for your current n future endeavours~! ^^

Fathi Adha berkata...

esk datang jua...
be ready... :)
tebahkan hati, penuhkan semangat.. :)
yakin boleh...

nana_mistic28 berkata...

hidup nih klo x susah x leh gak..kne susah dulu baru lah kite akn berjaya nanti...

ainShahajar berkata...

fifah - ingat!! mesti lah ingat. welcome to my blog =)

fathi adha - dan dah berlalu..hehe.. masaalah tu kejap je kan =)

nana - klise =p