Ahad, 11 April 2010

Kena format laptop.. tapi saya perlu gunakan laptop setiap hari. rata2 nak format rm30. kan bagos kalau pandai format sendiri. pernah ada orang nak ajar.But masa tu saya sangat tak ada hati. sekarang pun sama..

esok ada presentation. di antara yang besar. sebab melibatkan semua lecturer dalam inbiosis, cgat, rumah tumbuhan dan BSBT

projek baru, pasti banyak tanya. saya gelabah sampai tak ada semangat nak belajar untuk esok. teruskan buat slaid presentation

pastinya
saya kene hentam esok

thansk prof.. awal2 dah cakap

5 ulasan:

Myn ♥ Zugha berkata...

senang je nk format laptop, tambah lagi windows 7. nnt suh zura ajr, hehehe.

Mohd Ariff berkata...

Ain nak format laptop@pc utk win7 atau winXP? Nnti sy buat step by step tutorial ek.

~miszirdawaty~ berkata...

sgt sng la ain.
aish.

nana_mistic28 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ainShahajar berkata...

myn - tak ajau2 pun\


arif - hah!! tengkiu =)

put- aha.. ko penah wat dulu kan. aku malas laa