Isnin, 5 Oktober 2009

abg niee


ee.. suke main2 tau.. menci

dulu penah dvd drive ni. bila taruk dvd.. tak dapat detect…

ramai ckp dvd drive aku rosak.. pastu tibe2 dia ilang dari my computer..

sunyii..


last2 ade balik.. leh pasang dvd.. yey!!!

kemudian.

ilang balik..

pastu.. laptop aku tak leh bukak lansung!!!

sebulan aku cuba bukak.. mcm2 cara..

memang dah putus asa dan menerima kenyataan bahawa kau telah rosak

mula terpikir..

motherboard kot.. harddisk kot..

abes melayang duit nak repair nanti..huaaa

tup tap tup..top

leh bukak pulak… dvd pun leh guna balik mcm skang

pandai ek wat surprise..

tapi tak tahu pasni..dia nak wat rosak lg ke tak



jgn meroyan lagi abg.. risau syg kalo abg rosak..abg la peneman ayg skang ni

abg ni….suke wat suspen..

nakal

9 ulasan:

nuruddin | Ray berkata...

wuii...pujuk la abg tu sket...kene jaga ati dia elok2 baru dia tak rosak... :P

~miszirdawaty~ berkata...

Ok la th ain...
haih~

ainShahajar berkata...

ray- dah jage dah.. panas sgt kot.. nanti beli cooler.. bagi dia sejuk sket..ekek

misz- huu. bersyukur.. tp wat i penin

chimera berkata...

abang tu pandai pulak berguarau ya...

Mr.Nik Syafiq berkata...

die kena belai...ni mesti lame xbelai...tu yg mogok tue

cik syazni berkata...

ape lah abg ni...cian ain..

ngehehehe~

asilahmuhajer berkata...

mak aii..jiwang giler gayanya. nasib baik abang tu hanya sebuah laptop. hiihihi.

ainShahajar berkata...

chimera- biasalah rumah tangga..kalo tak hambar je..hehe

mr.nik syafiq - bizi lah.. hehe

cik syazni- huh!! memang.. ikot mood dia je

asilahmuhajer- tulah.. laptop jelah tempat jiwang.haha

Firol berkata...

dia nak manja-manja tu