Isnin, 19 Oktober 2009

terimakasih atas hari yang membahagiakan ini sayang

salam..hehe.. hari itu kami semua... berjalan.. wat reunion!!.. pada malam deepavali...

tp seorang tidak ada.. kerana dia ada kerja.. namanya ZATTI..huhu.. sedey2..

kami memulakan perjalanan bermula pada pukul 10 malam.. sebab? sebab siang sume keje.. dan malam2 je lah nak jln pun..heheh.. sib baik Put (putri) dapat datang.. beliau amat pakar tentang jalan kat semenanjung ni.. (tapi dia org sabah) aishhh..


tak banyak tempat pun.. tujuan kami nak berbual2 setelah lama tak berkumpul

Ya.. kami berkelah.. tisya lupa bawak tikar..

deleteDepan masjid putrajaya.. mujur.. pak gad takde malam tu.. sambut deepa gaknya..heee

mula dah.. selepas kenyang


malas nak mengemas bekas2 makanan itu..he

deletesalah satu jambatan di putrajaya.. dan di salah satu tiangnya, dah lama tak main gelongsor disini


deletekat sini ade mat rempit berkonvoi.. maka kami angkat kaki.. takot..

pastu.. kami ingat nak karok kat superstar alamanda. tapi tak jadi, sebabnya.. tempat tu ramai gila org laki... jadi tak jadilah.. takot...

deleteni kat paking alamanda... nak tgk wayang pun dah terlepas waktu.. (12 lbh dah).. tgk tu.. muke dah takde mood (tp aku cam hepi je..belakun tu..haha)

pergi ke cyberjaya... minum2 lepak2.. ape yg menarik di cyberjaya?
ini lah penyumbang penambahan berat badan.. =p

ingatkan nak balik terus... tapi ade budak tu tak tahan gile nak buang air.. mcm nak pecah katanya.. so kami singgah buang air. dan makan aiskim skali

pulang2 terus bom..!!!!! pkol 4pg kot... sib baik tak terlepas subuh.. hehe








ini hal budak2 - kami telah berjaya merungkai siapakah Skadern... dan pada aku.. si skadern tu terlampau berdendam dengan put sebab dia tak suke blog put dan beberapa entry put (entry put tak sebut pun nama dia..ades, perasan lak) .. menyebabkan skadern tu terasa tensen (dah tahu tensen kalo bace blog put, yg ko pg bace dan jadi pengunjung tetap tu pehal? pastu nak kutuk2 orang tu pulak... diam2 je dah le ) .. cukup2 lah berdendam tu.. ape lah nak dendam2 sangat ni.. jatuh dalam lurah dendam baru tahu.. asek kutuks put gedik dan tak lawa je.. padahal dia lbh gedik dan tak lawa...hehe.. put, ko memang cantik dan howt

ok.. mulut dah jahat lak.. sayang pada kwn2 ku =)




12 ulasan:

Fathiadha berkata...

waaa...bestnyer bt reunion cm tu ...huhu..tak ajak..

zeqzeq berkata...

ooh bahagia semalam..

yg_indah berkata...

wah besssnya

~miszirdawaty~ berkata...

i <3 u ain.
hahhahaa~

tisya salle berkata...

i luv u 2,3,4,... la ain.. mmuahhhhhhhh!!!

Sahalfikri berkata...

mmm.. sampah tu dibuang kan?xdibiarkan di situ kan? ehehe

asilahmuhajer berkata...

huwaa...makan tak ajak..

Firol berkata...

huhh makan ala santai.best

JMR berkata...

best woo piknik kt dpn masjid tu..hikhik

ainShahajar berkata...

alhamdulillah... selalunya.. susah dan senang, kawan2 yg melekat kat kita. hehe.. ntah bila dapat macam ni lg.. jln2, berbual2... ntah bilakan.. semua dah ade life masing.. kalo da kawen nanti. lagi bizi..

just nak habeskan bnyk masa dgn family dan kawan2.. =)

chemil ila berkata...

emmm...zura keje kat mana eh...lama dah x contact dia

Tanpa Nama berkata...

zura kat umah lagi kak

dia tgh cari2 keje.. denga cite dah nak dpt keje tu.. insyaallah

-ain yg malas nak log in kat pc org-