Ahad, 13 September 2009

Love me yes… love me not

Selepas saje konvo.. biase lah.. mestilah dapat bunga kan.. mlm itu aku dan tisya berbual2 pasal hari yg mengebestkan diri itu.. dan kami pandang bunga2..

Sekuntum bunga diambil..


“**** suka aku.. **** tak suka aku…**** suka aku..**** tak suka aku”


ade lah dalam 4 kuntum bunga ktorg guna.. utuk 3 lelaki yg bertuah (bertuah ke.. )

2 mendapat keputusan dia tak suka aku

lagi 1 mula2 suka..pastu dapat tak suka =(


haha.. anda paham kah (mende khurafat ni jgn ikot)

ini hasilnya



buang masa kan.. =p..


-= org lain khatam quran.. aku khatam harry potter deathly hollow.. adoi adoi..

10 ulasan:

zeqzeq berkata...

lain kali bagi buku

zeqzeq berkata...

bunga goreng boleh tak?sira ker

nuruddin | Ray berkata...

Deathly Hollow best...harap muvie dia xbosan mcm Half Blood Prince... :P

asilahmuhajer berkata...

masa akak konvo dulu, apa pun tak dapat. hahaha. tapi, kalau akak, akak suka teddy bear. bunga akan layu. tapi biasa la pempuan kan? bunga tu ada nilai sentimental.

♥chentaMAYA™ berkata...

ouh!
nanti nk wat ler munge cm2!hee~

ainShahajar berkata...

zeqzeq on Ahad, September 13, 2009 8:06:00 PM
dapat dua buku for prsent.. bunga pun dpt..hehe

zeqzeq on Ahad, September 13, 2009 8:07:00 PM
bunga yg ade kelopak bnyk2 je boleh..len tak boleh

nuruddin | Ray on Ahad, September 13, 2009 9:10:00 PM berkata...
hmm malas nk mengharap.. selalu tak best.. benci tol.. buku dia mmg best gila smpy sesak nafas menbacanya

asilahmuhajer on Ahad, September 13, 2009 9:24:00 PM
bunga kat biik tu dah kering dah.. nti lah buang.. tp sayang.. sib baik ade satu bunga hidup kak..hehe

♥chentaMAYA™ on Ahad, September 13, 2009 9:26:00 PM berkata...
boleh2.. nak wat love me yes love me not gak ke..hehe

AidaN aMoy eTuc berkata...

urm, cmner ekh???
dah tue, bunga tue mcm cntik lak bt pot pourri pastue..
huhuhu...

Basuh Baju berkata...

apa kaitan konvo dan bunga ek? hehe

amalhaj berkata...

konvo naper mesti sinonim ngan bunge?

ainShahajar berkata...

aidan amoy - tu lah.. igt nak wat podpori..haha.. le wat souvnir open ouse...ekeke

basuh baju - bunga... ntahla..nk bg cantik kot.. best pe dpt bunga

amalhajj- mestilah.. seronok2..hehehe