Ahad, 1 Mac 2009

sori~~~~..zura~~~..

Photobucket

lembu ini nak hantar kek dekat zura dari aku..tapi tak tahu mane dia pegi..

zura..hepi besday tooo yooo..yang ke 22 tahun pada 2/3/2009
(yes..lg 2thn je nk tawen..ngeh2)

sowi..aku tak dpt nak join parti telor korang tu...aku ade lab
5/3/2009
hari clean up lab aku....
so kene gak rush
molecular bio pon tak stat bace lagi..adei

ni laa zura..my pren

Photobucket


teka yg mana satu..hehe

untuk zura

semoga debom dan sexy selalooooo

love u all GBS...!!




5 ulasan:

Nene Matahari berkata...

konon yg lembu tu ko la?
hahaa

zugha berkata...

huhu..tq2~

tp dlm byk2 hewan nape la ko plh lembu..

kompem 2taun akn dtg br kek tu smpi kt aku..hihi

Orange Rose berkata...

lembu dipilih sebab itu je kenderaan yang aku ade skng..mane ade kete nak beli~~

aku bukan lemb laa

tisya salle berkata...

hepi kawen zura... eh, silap plak.. epy b'day.. ain, ak link je la ke blog ko.. ko da tuliz entry b'day zura dgn sgt deboom!! :-)

~miszirdawaty~ berkata...

muahaha~
ain...bukan kambeng ke hewan peliharaan kO???