Jumaat, 27 Mac 2009

mari komen Jaket KELAB BIOKIMIA UKM

Kelab Biokimia UKM sedang bercadang nak buat jaket..dah tempah dah..jadi..Cik Mazs yg cute itu minta anda komen dengan jujur tentang jaket ini....

bajet tak banyak..kita kan nak yang simple..tapi nampak class gitu..ini lah hasil usaha mereka-mereka yang berusaha....

Photobucket

Photobucket


Photobucket
(hiasan sahaja..tiada kene mengene dgn jaket)



adakah menepati cita rasa anda?

adakah corak perlu dikekalkan?
anda rasa apa yang perlu ditambah ditolak dan ditukar?

sila nyatakan..kawan2.....pandangan anda amat membantu usaha suci murni ini





-komen terbuka pada semua...

- setiap cadangan akan di bawa ke meja mesyuarat jaket..hehe

---------dan dari situ keputusan akan dibuat-------..






Photobucket

17 ulasan:

nawez berkata...

soklan:

1.budak bukan ukm bleh komen x?
2.kalo komen nnti bleh wat perubahan plak ke design tu?
3.sile reply cepat sket.

:D

Orange Rose berkata...

maaf lambat..kerana terleka..

-komen terbuka pada semua...

- setiap cadangan akan di bawa ke meja mesyuarat jaket..hehe

dan dari situ keputusan dibuat..

nawez berkata...

yey nk komen!~

komen:
tahniah! ia nampak simple dan nice. hitam nampak smart. tulisan biochemistry itu nampak sgt cool. namun begitu saye mnghadapi kesukaran utk membacenye. tp overall, nice!

(oh, menyemak je aku komen baju orang.kah3)

p/s: mungken agak sukar utk berase cool di khalayak ramai dgn pekataan 'biochemistry' itu. tapi siyesly anda bleh rase cool bile anda btau bahwe "tulesan kt blakang tu ialah bichemistry k!".

p/s/s: takpon, mungken saye sorang je yg susah nk bace sbb baru2 ni saye telah disahkan rabon oleh seorang dokter mate.

har har har.. ini cume dua sen saye. skian mekaseh :D

aslann berkata...

jaket nie utk dak 3rdyear je ke?
budak 2nd and 1st xleh bli ke?

Tanpa Nama berkata...

saya sebagai salah seorang warga UKM (nama dirahsiakan takut dikeji di luar sana) ingin meluahkan pendapat ikhlas dari lubuk hati suci yang tiada niat untuk menyakiti hati mana2 pihak pun. Disini saya nytakan pendapat saya

1. Perkara pertama yang terlintas dalam kotak fikiran saya bila memandang jaket ini adalah 'rempit'.Mungkin kerana kolarnya?
Namun ini mungkin boleh diperbaiki sekiranya material kain yang digunakan adalah seperti jaket Geologi. (Perhatian:saya bukan budak Geologi)

2. Tulisan biochemistry tidak mencerminkan ciri-ciri seorang biochemist yang terperlajar sebaliknya tulisan tersebut seperti menunjukkan bahawa biochemistry ini adalah satu kumpulan hip hop jalanan.Mungkin jika jenis font ditukar.Elok sedikit.

sekian komen saya

Orange Rose berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Orange Rose berkata...

-tulisan tu ade mcm susah sket nak bace..ade lah difahami..so..org2 yang berusaha..nanti meting tau....hehehe
-saya nak balik umah ni...komen akan diluluskan serta merta
- di harap dapat terus menyumbang idea..sebab kami akan mengambil kira dan menbaca semua komen anda

Orange Rose berkata...

- oh..tentang untuk 3rd yer je ke..siyes saya tak tahu...

- takmo terasa ye aslann..nanti org yang mengetahui jawabkan

catfish1987 berkata...

cantik..
tp siyes biochem tu macam tak kena jer..mgkn font atau just taruk logo (kalo ada la..aku mana tau..haha) lagi smart..
nama tu boleh taruk..tp macam dah macam pekerja kilang plak nnti..adei2..

aku bukanlah student ukm..saje nyemak..muahahaha

Tanpa Nama berkata...

betol gak....

macam kurang jelas sket..

yang lain ok...

Tanpa Nama berkata...

tukar lah jenis tulisan kt belakang 2....tah hape2 tah...

Orange Rose berkata...

kalo letak biochemistry UKM...ok tak

sebab biokim bnyk tempat

nampak cool sket.

hehe

Tanpa Nama berkata...

emm..klu tgok dr gambo mmg nmpk cntek..
tp ak ase ar..kalo korg tmbh logo UKM or sumthin' y tnjukkn korg dak ukm..
ak ase lg better ar..then,klu nk jd kn jaket khas ntok club,better formal cket.meib name kt dpn korg gnti ng sumthin' y tnjukkn korg dak ukm.tu, jz pndpt ak ar..btw,kombinasi ant. kaler jaket n tulisan mmg cntek.tp,tulisan biokem kt blkg tu kureng ckit..hehe...xksh kn.?ak musykil gak,nape skunk bru antar komen ntok discuss...kwn ak kte dorg dh bayo deposit lme dh...jgn mare ae..biochemists skalian...

Tanpa Nama berkata...

mcm sweater ukm jer...kombinasi kale htm mrh mmg cntk..tp merahnye xmenarik ngan tlsn mcm 2...klo bley bg r tlsn nmpk b'seni biochem sket...poket lg cntik bt straight melintang bkn menegak..atau xyah nmpk line..biar htm trs je..ala2 MNG

me as 3rd year berkata...

utk tanpa nama: if bc btl2..tau kain ni jenis fleece..n now tuka kpd microfibre,so xde kaitan ngn rempi n its like jaket korporat..
n pasal logo kelab or logo ukm 2..tenxx ats komen..bt mmbe2 biochem yg nk bli mmg xnk logo ape2..mgkn sbb tlalu pdt n ini adalah jeket yg xde kaitan dgn kelab..n pada sume..tenxx komen!!
b4 diz da diskas..maybe kawan tanapa nama xjoin dat dscusion..jgn mara k!!

ArChAmiTIeL berkata...

buwok r..
x suker n x suker!!!
stereotaip sgt

Tanpa Nama berkata...

mini...ko xbeli kn??hahahhaha..