Rabu, 7 Mac 2012

bahagia bersama

berat badan meningkat

tup tup tup.. tak sedar.. yelah..usia dah tua... tapi still makan macam dulu. mananya berat badan tak naik???

ok.. bosan dengar ain cakap nak kurus. tapi dia tak kurus2 jugak. makin naik ade lah.hu

tisya datang bangi lagi sekali.. hujung minggu yang 'hectic' aku kira. otak terasa sumting.. sebab banyak kerja yang tak siap lagi sebenarnya. so lepas ni kena berkurung dalam bilik untuk siapkan kerja.. (tapi aku tengah buat ape ni)

geng sejak undergrad... kami 6 orang sebenarnya.. ni Putri Irdawaty..tak ada. (alamak terletak nama panjang la put)
kenapa put makin kurus ek.. geram lak aku ni..


Masjid Besi.. atau dikenali Masjid Sultan Mizan... Cantik bangat!

yang comel lote berbaju hijau tu kawan lab aku. merangkap penunjuk jalan pada hari ini.

cantik kan? sebenarnya kami nak pergi ke pesta buku. dan masa sampai dah maghrib. jadi kami maghrib di sini dan seterusnya ke pesta buku


ke bukit tinggi.. kawan dari ganu tu yang drive naik bukit..hehe
Mendaki ke 'Kampung Jepong'
zura sangat steady dengan tongkatnya..

Boleh sewa kimono.. mahal la.. tak payah lah.

Pemandangan bawah
Apa perasaan anda bila di apit oleh mereka yang kurus 4 kali ganda dari anda..?
huh!

di Tingkat 2 'France'



Cuaca di Malaysia sangat panas. jadi tidaklah dapat berlagak sejuk seperti di France. nak bukak mata besar2 pun payah.

pukol 2 kami dah bertolak pulang ke rumah kawan.Nani namanya..hehe.. mak dia masak spegeti.. perghhh sedap! ada sateyy pulak tu.. Thanks a lot pada nani sekeluarga.

macam2 tempat kami pergi sebenarnya.. tapi tak payah lah memayahkan diri tulis panjang2 kannn.. banyak koje nihh.. sape je yg bace. ye tak. hehe


10 ulasan:

hamzah ian berkata...

bahagia berdua

ka ca! berkata...

mane isi entry nya?? tajuk je ke?

ainShahajar berkata...

ni baru sempat tulis..hahaha

ka ca! berkata...

hmm nanti aku smbg tulis utk yg jalan2 seterusnya tu.. even takde gmbr.. haha!!

w 8 z berkata...

Aku bangga jadi penunjuk jalan hari tu. jarang-jarang aku tahu direction lebih dari orang! ahahaha

Nani berkata...

tensen berjalan dengan 3 budak kecik.seb bek ko ade.almost same saiz.haha

ainShahajar berkata...

keh keh
tapi ko dah kuwus
aku ni je yg macam kene pam

haha

tak kesah lah

ainShahajar berkata...

ka ca apasal lak ko takde gambar. tak faham
cepat2 hupdate

adibah. aku tak rasa ko buta direction. cuma dulu ko tak drive. ni sejak dah drive ko jadi pakar kan.hehe

ka ca! berkata...

hehe.. kat bkt tinggi mmg bnyk gmbr. ak nk wat journey aku ke KL... yg g sogo, JJ, Wangsa Walk sume tu mane ade gmbr.. haha!! =D. sabar ek.. sat g ak hupdate... Tunggu..!

miszirdawaty berkata...

hoi! letak nama penuh.
apa2 pun, saya sangat jeles.
-_-