Rabu, 4 Januari 2012

he~~~ si 'manis' ni update juga.

dah lama tak update blog.
ye

pastu bila tengok ramai kawan2 dah update blog semula. lebih2 lagi put. yg tak pernah berhenti

nani n tisya.. tapi zati tak update pun

zura dah kawen. maybe zura leh tulis pasal alam kawen. eh... mane boleh


sekarang ni tengah menyesal. sikit je. macam mana aku boleh terlalu leka sampai tak terpikir nak buat tesis
dan bila baru dapat tesis dari super super senior. yg memang mantap. hati ni macam kene sentap kau.

sekarang ni ku tengah cari-cari paper yg sesuai nak letak kat tesis

sambil tengok masterchef.. a ah. aku gila dengan master chef malaysia.

3 ulasan:

miszirdawaty berkata...

Hihi, aku berhenti gak sekejap. :p

ainShahajar berkata...

haha... sayang ko =)

Nene berkata...

mane si manis?mane mane?tk nmpk pon.Haha!