Isnin, 18 Januari 2010

risau

Photobucket

tensenkah aku? tidak.. aku menafikan

sememangnya sangat suka kan kerja ini, pembantu penyelidik

tapi ada kerisauan.. takot juga kalau yang dicari, tak ketemu

memang sukar buat kajian yang orang tak buat lagi

kalau macam ni, aku akan tunggu dapat result, baru daftar master


ya Allah, bagi aku ketabahan, kesabaran, dan juga idea2.



Kerana hanya Dia yang maha Mengetahui dan Maha bijaksana

izinkan aku mendalami lagi ilmu Mu..

ameen


-mood risau-

4 ulasan:

JMR berkata...

insyaAllah, evrything gonna be ok..byk2 doa ye:-)

Fathi Adha berkata...

insyaAllah boleh buat dgn jayanya...

asilahmuhajer berkata...

biasa la tu.
tapi kan, kalau nak daftar, daftar je. once u dah stop, susah nak sambung balik.

thn 2006 akak dapat offer master gak, masa tu ingat nak continue lagi 2 thn. sampai sekarang tak buat2. maka tgk je la offer letter yang dah expired tu..

Zz~ berkata...

goog luck!