Isnin, 13 April 2009

Geng Bas Sekolah..GBS

Geng bas sekolah...dengar macam..ee..gedik nye minah2 nih...macam comel le konon bas sekolah tu..eee..

kembali kepada moto kami



'ada kami kesah??''



dalam banyak2 pic..ni la pic2 paling aku suke tengok bila rindu2 kat dorang sume..aku tepek..!!!






bas sekolah..sebab kami takde kete..kene nek bas rapid je..hu~..patot GBR..tapi ade orang tu tak reti sebut R..haa..wat je lah GBS

Baju ijau - Zura namanya...kawan dari matrik..same praktikum..pendiam je..tapi kalo marah..ha.hati2 ye cik2 abg sekalian....suke mem back up kawan2 nye..mudah terleka dengan cerita-cite korea, taiwan, jepon...dan tibe2 minat prison break pulak......mempunyai senyuman yang menawan..tapi awas ye..!!!..pakwe nye..........................kacak..hehe

baju biru- Tisya..orang ganu nih..peminat setia andy flop..eh bukan2..andy es ape ntah...juga..dafi spa Q tu...(aku pun minat gak)..mempunyai hobi iaitu intenet..mempunyai kelebihan berubah sikap dgn pantas..dari diam..tibe2 jerit gelak2..dari sopan..tibe2 gatal tak hingat...memang pantas....1000km/H..kuasa kuda ke ape aku pun tak tahu ler...mempunyai bentuk muka yang jelita...tapi kurang jelas..sebab asek amek pic tepi je..solo lagi...

baju putih poka dot -..putri..atau put saje dah cukup (mantap gaya kamu tu)..seorang yang sangat mudah menyesuaikan diri dengan tempat2..sangat mudah nak ingat jalan, masa, name orang, muke orang..sebab tu selalu jadi pemandu pelancong dan driver kami..kami tak risau sesat bila dgn dia..haha...awas.dia belom penah kalah dalam perlawanan..lawan cakap2, marah2..memang hebat...mempunyai body yang cun dan wajah yang manis..masih single....(ade 4 ex dalam setahun..nak rehat kejap katanya).

baju putih tudung coklat - zati namanya..seorang yang sering memikirkan dan menceritakan masaalah nya..menyebabkan kami yang rilek2 bagai air tenang menjadi insaf..untuk ambil berat sikit....seorang yang sensitip tapi senang je nak gelak..keh2..juga suke mengekori sahabat2 nye walaupun sebenarnye tak de motif pon nak ikot..kalo nak ajak teman g mana2..ajak je zati...solo? dable?..misteri lagi..sedang korek..lawa tak lawa?..kawan laki aku cakap dia paling cun..(zati akan kembang kuncup)..memang pun

gaya power rangers pink- nani..mesti nani marah aku letak pic nih..but u look cantik nani...bagi aku dia adalah guru disiplin..yang menjaga disiplin kami..balik awal..jaga perangai..orang tengok malu tau tak...kita kuar ni nak lawat KB kat hospital tujuannya..bukan main2 k?...guru disiplin ini umurnya muda setahun dari kami..budak lompat PTS laa...mempunyai rambut yang tersisir rapi..terurai kedepan..menyerlahkan kecomelan nya..terutamanya bila senyum...kini rambutnya sudah terurai ketepi..menjadi wanita jelita pula..masih solo..nyam2



dan aku?..digelar mama..ces..aku tak suke..sebab nmpk tua la pulak..tp di akui..mcm mak pun..tapi tak suke..tak suke....ha..nih..mama yang howt..




baru 2 bulan..




okey..baru sedey ni..sebab Prof OO suh wat lagi tesis..same gak ngan prof halimah..selagi tak elok..jgn hantar.....adoi..teruskan ain..sambung keje...









11 ulasan:

StingRay berkata...

ha ha ha....

aku suka tgk si zati itu...

Orange Rose berkata...

dia sorg je takde blog lagik

cess

kbyt'bakar berkata...

aku ska tgk bdk y xde dlm blog ko 2..sape nma dia...xtau la..tp y pemes sbb tbaka 2...hahaha

Orange Rose berkata...

budak terbakar miss burn tu

dorian geng laa

nak dwikerakyatan mcm put ker..?

zugha berkata...

haha..ade geng kah aku..anta lambat..xpe..prof yg soh,xdela potong mrkh..bkn saje2 ye tak..

aishh..jatuh merudum saham aku.aku sorang je yg kompem dabel skrg..

eh,aku nga bka blog put gak skrg ni.aku rase.................
lagu dlm blog put tu seswai untukmuu...hehehe

Orange Rose berkata...

takpe...lagu blog aku dapat menenangkan jiwa dan raga ku inih..

hua..

takmo dable dah

terus je kawen

~miszirdawaty~ berkata...

aiyOk~
nama aku slh dieja disitu...
tp ade aku kesah~
muahaha~

rehat dr perlawanan berchenta...
lawak~

leena berkata...

4 dlm staon?? aiiyo!!

Nene Matahari berkata...

dah tau mrh ngapain diletak juga?dasar lho.

oh,begitu kah pndangn mu terhadap ku ain?
nk nanges terharu.:')

joegrimjow berkata...

xde plak nampak bas

• rOozu • berkata...

ani nk komen kat mena?