Sabtu, 18 April 2009

baru balik la nih

kat umah nak tenang kan pikiran..

dari pelbagai masaalah

tesis dan putus cinta~

keh2

skang dah okey

syukur pada Mu ya Allah..

Kau maha pemurah..lagi maha mengasihani

Maha mendengar lagi Maha melihat


Pertemuan ini amat manis ya Allah

bukakan lah pintu hati..

ntk orang yang mengetuk dengan ikhlas..

kuasa hanya padaMu..

temukan aku dengan jodoh ku..

bukan fatamorgana


I wanna believe in everything that you say
'Cause it sounds so good
But if you really want me, move slow
There's things about me you just have to know


Sometimes I run
Sometimes I hide
Sometimes I'm scared of you
But all I really want is to hold you tight
Treat you righ
Be with you day and night
all I need is time


Just hang around and you'll see
There's nowhere I'd rather be
If you love me, trust in me
The way that I trust in you.........

Photobucket

Study untuk molecular bio
okey ain???
dont play2




6 ulasan:

zugha berkata...

ait lagu sometimes tu dulu ko kasik aku..
sekarang ko pakai lak ye..
haha

Tanpa Nama berkata...

bukakanlah pintumu itu kerana ada insan yang sedang mengetuk hatimu dengan keikhlasan..........

Orange Rose berkata...

lagu ct lak..ekeke

bukan tak mahu mencari ganti
parut luka lalu terpandang2

pergi tak disuruh
datang tak diminta

andai sudah jodoh INSYAALLAH

cik syazni berkata...

goodluck k dik :)

jgn pikir dah sal lelaki tu.. jika dia hak kamu, dia akn carik kamu balik suatu ari nnti.. dan xkn pergi dah..

tp make sure dia bukan mcm norman hakim..heee~~


take care!

Orange Rose berkata...

ha..betol tuh

mah pun cakap jaga hormon

takmo pikir pasal laki sangat..

kan kawan2..hehe

Tanpa Nama berkata...

aku tahu bukan senang nak lupa dulu2 punya...

ko mesti still rindu lagik kan..sebab dah sayang sgt dulu

pasti kan diri ditangan mereka yang betol ok

sambung master...jangan leke..

sepupuk kamuk