Ahad, 1 November 2009

Weh GBS

lagu ini aku tujukan khas kepada sahabat2 aku.. sila dengar dan hayati liriknya.. nanti aku nak tanya.. kalo tak faham siap korang.. aku pelangkong sorang2 (garang..hahaha)

Buat Tisya yang sedang tensen sebab pendrive hilang.. terlalu banyak kerja yang perlu dibereskan.. dan mungkin tertekan untuk biasakan diri dalam alam bekerja ni.. rileks2.. perjalanan kita masih jauh.. ini just sekelumit sahaja. aku sentiasa doakan kejayaan kawan2 aku insyaallah.. jangan risau2 k =)

untuk Nani yang penin kepala sama ada nak sambung master atau kerja.. aku tak pandai nak nasihatkan ko.. kerja atau belajar..? dua-dua bukan senang dan bukan susah.. sentiasa ada cabaran.. fikir baik2.. wat istikarah. dan tanya pendapat parent ko.. restu penting.. tau nani.. pastu.. kite kene kurangkan makan ek..hehe.. aku teringin bege abg tu la..ekeke

untuk Put yang di suruh oleh daddy nya untuk sambung master walau hatinya separuh hati untuk sambung.. try cakap kat daddy ko baik2..huhu..and aku harap ko dapat keje cepat supaya ada la jugak alasan kan untuk ko takyah sambung (selain alasan kawen).. untuk ko jugak yang pastinya sedang sunyi sebab kawan2 ko kat semananjungkan.. takpe. kami semua ingat kot

untuk zura yang sedang menunggu pekerjaan.. insyaallah.. ade aje kerjanya.. aku tahu ko agak bosan dok umah. tapi itulah latihan yg sangat berharga memandang kan zaman single ko pun dah nak berakhir. aku tak tahu sangat problems ko.. sebab kita dok jauh... n ko takde intenet sangat untuk update blog..hehe..

untuk zati yang sedang ikot program gems tu.. bukan germs. gems.. moga ko berjaya mengikutinya.. dan dapat kerja yang best.. ko cakap ko takot gemuk sebab asek makan je kat sane.. tapi takpe.. ko tetap kiut.. itulah.. aku pun tak tahu problems ko.. sebab jauh.. tapi I ingat U okey





When you feel all alone in this world
And there's nobody to count your tears
Just remember, no matter where you are
Allah knows
Allah knows

When you carrying a monster load
And you wonder how far you can go
With every step on that road that you take
Allah knows
Allah knows

CHORUS
No matter what, inside or out
There's one thing of which there's no doubt
Allah knows
Allah knows
And whatever lies in the heavens and the earth
Every star in this whole universe
Allah knows
Allah knows

When you find that special someone
Feel your whole life has barely begun
You can walk on the moon, shout it to everyone
Allah knows
Allah knows

When you gaze with love in your eyes
Catch a glimpse of paradise
And you see your child take the first breath of life
Allah knows
Allah knows

CHORUS

When you lose someone close to your heart
See your whole world fall apart
And you try to go on but it seems so hard
Allah knows
Allah knows

You see we all have a path to choose
Through the valleys and hills we go
With the ups and the downs, never fret never frown
Allah knows
Allah knows

CHORUS (x2)


BRIDGE:
Every grain of sand,
In every desert land, He knows.
Every shade of palm,
Every closed hand, He knows.
Every sparkling tear,
On every eyelash, He knows.
Every thought I have,
And every word I share, He knows.
Allah knows

6 ulasan:

joegrimjow berkata...

irik terbaik
xde speaker
so xley denga ;(

Firol berkata...

lirik bagus lagu ni

zeqzeq berkata...

sound card osak..

Fathiadha berkata...

best lagunya.... :)

utk syer tak de??? :D

ainShahajar berkata...

joe - kene denga gak.. try denga kat mana2..hehe..

firol - betol2.. lagu2 macam ni la patot nye kene banyak kat pasaran ke...

zeqzeq- alasan tak diterima !!!

fathiadha- keh2... ini utk GBS je.. kalo nak kene daftar..hehe

~miszirdawaty~ berkata...

ala ain, mls nk hafal.
bley?
hehe~