Selasa, 20 Januari 2009

Utusan dari Taman Mas Merah


Kehadapan dende yg dirindui

Kak ain disini sehat2 je dende..ko cane…sehat tak…anak2 ko..bini2 dende cane..? ex-wife ko kat umah ni..si sinchan..da kawen dengan dodol…. Da dua kali rasanya..huh..ape nk pedulikkan..kat luar sana berlambak dende…tak yah eran dgn janda sorg nih…

Nape ko da lame tak balik umah..lebih2 lg sejak kak zila mandikan ko..nk wat cane..busuk sgt ko time tuh..ko main kat mane sampai busuk sgt tu…..ke merajuk ngn aku…ye laa aku nih asek angkat penyapu n vakum je kn…tp aku just tunjuk je..tak niat pon nk tibai ko....senstitip laa ko dende..tak leh gurau sikit..

Geng2 kongsi gelap ko pon selalu je serang umah nih..jerit2 pggl ko nk lawan same..ape ko utang ngn dorg..smpi kami jd mangsa tak dpt tdo mlm..mcm dorg pon rindu nk gaduh ngn ko…mak aku pun..kadang2 siang ikan mesti nk tinggal sikit ntk ko..ye la..ko nih muke takde rezeki..bila tgh bnyk makanan ko takde…bila takde makanan ko bising2…tu yg mak aku simpan kn sikit..suh keje malas…pandai bersosial je..cari bini..makan..gaduh..tido..tu je keje ko..

kak nana pun asek renung2 pic ko dalam nset dia..tp lg bnyk dia renung pic Dr.SMS tuh.....mmg ler..mmg ler ktorg nmpk zalim..kedekut bg makan..kak nana tuh nk ko mkn ikut tyme..baru sehat....ini tak..mengamuk2 mencurik...ala..kak nana tuh..dah faham sgt gaye2 james bond ko nk curik makanan ktorg..faham sgt ye...

Ke ko tensen tak dapat ngorat si nakula yg gebu tuh..sampai kene tempeleng ko dgn dia…hahaha..pe laa ko nih..nampak je macho..tp kene tempeleng gak ngan betina..last2 ko tau tak sape dapat nakula yg cun tuh…musuh ko..si buah duku yg dpt dia..haa…ko mesti berbuluuu je bila dengarkn..

Ko pon dah tua dende..takyah laa merajuk2 ni..bertaubat la..meh laa balik umah ni…kembau ko si puteri yg pondan tu..dah kawen ngn janda ko..si siska tu..tgh pregnen tu..aku tak tau laa dah deliver ke belum.lama da aku tak balik umah…

bnyknye aku kutuk ko...mesti ko kate..kutuk laa..ade aku kesah???haha

Pendek kata..tu ler perkembangan terbaru ktorg..kwn2..musuh2..anak bini ko nih….kalo ko idup lg..balik lah…kalo tak..arap ko bahagia la walau dimana pong..daaaaaaaa..


3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kucing ko blaja pragai2 cm2 dr ko la kot ain..hahha
-teka sape sy-

Tanpa Nama berkata...

hahhaha...mmg klaka..aku teguling2 2 gelak...hahaha..

-aku bkn alien-

Orange Rose berkata...

ko mesti si masz..haha