Khamis, 9 Februari 2012

he~ zura dan myn=))


Zura dan myn dah sah jadi suami isteri pada 16sept2011

tapi aku belum buat entry pasal dia pun!!.. apa ni.

nak letak gambar mereka dalam blog. senang kalau nak tengok kan

tada...

zura.. u look so gojes!











nani ada buat video. tp tak payah load lah.haha


8 ulasan:

Nani berkata...

lame dah ni.bosan
tunggu turn yg 'whos next'.haha!
video dan unavailable kat youtube =P

ainShahajar berkata...

haha. perkatan "pengantin baru" taham 3 bulan je

zura berkata...

perkataan pengantin baru akan luput bila da ada next pengantin...hihhhi

ainShahajar berkata...

wahhh! puan zura kita ni.. tajam tu maksudnya.hehe

Nani berkata...

lame lagi la die jadi pengatin baru ain oiii.

ka ca! berkata...

Haha... title pengantin baru akn dirampas oleh seseorg lps nih wei... dah bau da nasi mnyk die... =D

ainShahajar berkata...

best nyee kawen

isteri orang berkata...

haha..cepat2..sape next ni..ape2 pon..sebelum kawen kene prepare betul2 la..dr semua hal..nak jadi isteri banyak cara hidup kite akan berubah..enjoy lu kehidupan single tu habis2 sebelum smpai jodoh korg nnt ye..huahuhua