Jumaat, 14 Januari 2011

sambil kerja..kita cuti2 =).. best kan..kan


setalah Penat bekerja~
Penat lah sangat kan
Lama aku hilang kan
Pergi bercuti - Dekat je.. tak jauh - Sambil siapkan paper - N actually, till now yet.. paper tu tak abes tulis lagi
emosi aku betol2 tak stable (Jadi sasau.. sangat sasau.. dan pemalas) – sebab aku sengaja overdosekan primrose oil tu –Id know the risk- Bagi cepat datang bulan - Sebab aku nak susun tarikh balik - supaya tak kena time tu - Hahaha.. kacau hormone - Tapi aku puas hati - Ni pompuan je faham
cyberview lodge spa n resort. 3hari 2 malam
awesome place.. really! Should bring ur spouse here +)….. I don’t have any
food – sgt best.. maybe lagi best dari raja chulan hotel, avillion n equatorial… Hilton aku tak penah pegi
breakfast, lunch dinner – dekat verandah... Boring jugak.. entah la.. suasana raja chulan lagi best kot.
We did Italian food once .. rm150 per person…. Sama macam sewa rumah sebulan =(
sedap!!!


dah hitam

itali.. tak sedap

besau

wat kerja tu ain

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

seronoknya

id said b4.. ramai org nak jadi macam ko. tahap yg ko ade sekarang

so kena sentiasa bersyukur..

ok sis..

zeqzeq berkata...

Jamu semua